Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marialuna.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1321
Spirituel Healing – Marialuna – Sprirituel Behandler & Mentor
warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Jeg trækker energien ned og bruger samtidig både dine og mine guider, og afdøde til at scanne din krop og skaber balance

Jeg stiller mig ind på dig clairvoyantisk, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt

Med healingen kan jeg gå ind og afhjælpe både fysiske og psykiske blokeringer

Efter selve behandlingen videregiver jeg dig de beskeder som er kommet, og vi tager en snak om hvad det betyder for dig.

Under behandlingen ligger du på fuldt påklædt på min briks.

Det er vigtigt at du drikker rigelig med vand både før og efter behandlingen, da dette er med til at rense det jeg har været inde at frigive.

Priser

60 min session: kr. 550,-

Kontakt mig i dag på:

6062 2018

Hvordan jeg kan hjælpe dig

Kom ned i din krop og lær at forstå dig selv bedre. Få mere ro og balance i dit liv.

Mentor forløb

På dette forløb vil du lærer at komme ned i din krop og lærer at forstå dig selv beder så du kan få mere ro og balance ind i dit liv. Jeg vil give dig en masse redskaber du kan bruge med det samme.

Fuldt forløb

Basis forløb

Spirituel Terapi

Når du kommer til mig for at få spirituel terapi, starter vi med en samtale om det du har behov for at tale om. Vi tager altid udgangspunkt i hvad du har af udfordringer her og nu.

Læs mere

Bars

Det mine klienter oplever efter en Bars behandling, er en særlig ro og jeg kan se en forandring i deres ansigt med det samme.

Læs mere

Spirituel Healing

Jeg trækker energien ned og bruger samtidig både dine og mine guider, og afdøde til at scanne din krop og skaber balance.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

loading
×