Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marialuna.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1321

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marialuna.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marialuna.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marialuna.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Mentor Forløb – Marialuna – Sprirituel Behandler & Mentor
warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

På dette forløb vil du lærer at komme ned i din krop og lærer at forstå dig selv bedre så du kan få mere ro og balance ind i dit liv. Jeg vil give dig en masse redskaber du kan bruge med det samme.

Jeg giver dig en masse redskaber som du kan bruge med det samme og vi går ind fjerner dine blokeringer og åbner dit hjerte og bevidsthed op, så du kan leve mere frit og gøre det som DU har lyst til

På sådan et forløb skal vi mødes hver anden uge i 1,5 time hvor vi har en samtale og jeg stiller ind clairvoyantes på dig for at se hvor du er din porses

Vi mødes hver 14 dag til en samtale, hvor jeg bliver opdateret omkring din proces, og ud fra dette planlægger vi det videre forløb. Vi vil arbejde med dine faslåste mønstre i dit liv som du gerne vil af med, så du kan sætte dig selv fri og leve det liv du ønsker.

Udover samtalen vil jeg stille ind på dig clairvoyantisk for at kunne hjælpe dig yderligere i processen. Hvis jeg føler at du har behov for det, vil jeg eventuelt foreslå at vi starter med en kort behandling (Bars/Healing), da dette ofte gør det nemmere at åbne op.

sessionen varer halvanden time.

I de uger vi ikke mødes, vil du have mulighed for at kontakte mig via telefon eller Skype (15. Min. varighed), så vi løbende har kontakt og jeg kan svare på eventuelle spørgsmål som måtte dukke op. Har du behov, er det muligt at booke tid til ekstra samtaler eller behandlinger, til en reduceret pris.

Derudover vil du også modtage forskellige former for materiale som du kan arbejde videre med derhjemme, i form af lydfiler og diverse opgaver.

På forløbet vil vi arbejde med (klik her)

 • At fjerne dine blokeringer.
 • Forståelse af chakra systemet.
 • Meditation.
 • Jordforbindelse.
 • At ændre gamle mønstre.
 • Læsning af tarotkort.
 • Åbne og lukke ned for din energi.
 • Skabe kontakt til dine guider og afdøde.
 • Manifestation.
 • At lære at sætte grænser.
 • Energiarbejde i hjemmet (jeg tager udgangspunkt i Feng Shui)
 • m.m.

Da vi er meget forskellige som mennesker vil to forløb aldrig være ens, så vi starter med en samtale der giver mig et billede af dit liv her og nu. Og ud fra tilrettelægger jeg det bedste forløb til dig, så du kan sprede dine vinger ud.

Du vil få tilsendt forskellige lydfiler eller små film som bliver tilpasset dig og dit forløb og som du kan bruge så længe du vil også efter vi har endt vores forløb.

Priser

Helt forløb: kr. 9995

Der er mulighed for at dele det op i 6 rater á: kr. 1665

Eller 2 rater á: kr. 4997

På forløbet får du:
15 timers 1:1 samtale
10 gange Skype eller telefon samtale á 15 min. varighed
Meditationer på lydfil
Forskeligt materiale i form
video eller lydfil

Hjemme opgaver fra gang til gang

Kontakt mig i dag på:

6062 2018

Hvordan jeg kan hjælpe dig

Kom ned i din krop og lær at forstå dig selv bedre. Få mere ro og balance i dit liv.

Mentor forløb

På dette forløb vil du lærer at komme ned i din krop og lærer at forstå dig selv beder så du kan få mere ro og balance ind i dit liv. Jeg vil give dig en masse redskaber du kan bruge med det samme.

Fuldt forløb

Basis forløb

Spirituel Terapi

Når du kommer til mig for at få spirituel terapi, starter vi med en samtale om det du har behov for at tale om. Vi tager altid udgangspunkt i hvad du har af udfordringer her og nu.

Læs mere

Bars

Det mine klienter oplever efter en Bars behandling, er en særlig ro og jeg kan se en forandring i deres ansigt med det samme.

Læs mere

Spirituel Healing

Jeg trækker energien ned og bruger samtidig både dine og mine guider, og afdøde til at scanne din krop og skaber balance.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

loading
×